winkelen-met-smartphone.jpg

maart 2015

Prixing zoekt de beste prijs

Waar vindt u de goedkoopste smeerpasta? Het voordeligste waspoeder? De gunstigste ontbijtgranen? Dat verneemt u van Prixing, een mobiele app voor lokale “social shopping”. U wint tijd en bespaart geld!

Opnieuw een handige en nuttige mobiele app waarmee u door “smart shopping” ettelijke euro’s uitspaart. Op voorwaarde dat u het goed vindt dat de app u geografisch lokaliseert. Want Prixing zoekt voor u de beste prijs van de producten die u wil kopen in alle winkels (dus niet alleen in supermarkten) in uw buurt. Of u een iPhone- of Android-toestel gebruikt, doet er niet toe.

Als u de barcode van een product scant, krijgt u niet alleen de laagste prijs en de plaats waar u die vindt, maar ook een blad met een beschrijving en de mening van consumenten. Er bestaan al miljoenen van dergelijke beschrijvingen.

Zit het artikel dat u zoekt nog niet in de database? Dan kan u het toevoegen. Want Prixing rekent erop dat consumenten samenwerken, zeg maar aan “social shopping” doen. U kan ook uw mening geven of aanbevelingen doen. Hoe meer consumenten Prixing aanvullen, hoe nauwkeuriger de app wordt. Een beetje hetzelfde principe als de app Waze voor de files.

Met Prixing spoort u ook promoties op, profiteert u van cashback-acties, bewaart u klantenkaarten, stelt u boodschappenlijstjes op en deelt u die met anderen of lokaliseert u winkels. De app werkt zowel in België als in Frankrijk of Zwitserland.

Heeft u een vraag voor ons? We bellen u graag op een ogenblik dat het u uitkomt.

Maak een afspraak