hoe-goedkoop-een-pretpark-bezoeken.jpg

juli 2016

Hoe goedkoop een pretpark bezoeken?

Er zijn in België zoveel pretparken, dat het moeilijk is om een algemeen bedrag mee te geven voor een bezoek. Elk pretpark bepaalt zelf zijn prijzen en die veranderen van seizoen tot seizoen. Als gemiddelde ticketprijs moet je op ongeveer 35 euro per persoon rekenen. De prijs wordt echter door heel wat extra elementen bepaald zoals de leeftijd, het aantal personen, vroegboekkortingen, combinaties met andere parken, enz.

Online is goedkoper

Een goede tip is alvast om je tickets vooraf online te kopen via de website van het park. Meestal krijg je dan een korting. Uit een onderzoek van de Leuvense internet-startup Maxenta blijkt dat wie online een pretparkticket koopt, gemiddeld 28 procent minder moet betalen.

Kortingen

Op websites zoals ParkWorld.bePretparkenbelgie.net en Pretparken.be kan je alvast terecht voor heel wat praktische informatie. Doorgaans kan je er doorklikken naar de sites van de verschillende parken. Voor speciale kortingen kan je terecht op Pretparkdeals.be en via VakantieVeilingen.be kan je goedkopere toegangstickets bekomen door te bieden. Maar ook op de Facebookgroepen van de pretparken zelf kan je soms genieten van speciale acties.

Heeft u een vraag voor ons? We bellen u graag op een ogenblik dat het u uitkomt.

Maak een afspraak